Reparaties

Reparaties

Laat bij ons je golfcubs repareren

Golfclubs laten repareren?

Voor reparaties van je golfmateriaal ben je bij ons aan het goede adres. Of het nu golfclubs zijn, golftrolleys zijn, of een ander onderdeel van je golfset, kom bij ons langs en samen gaan we kijken wat de beste oplossing is. Een goed setje clubs vraagt om goed onderhoud. Door zelf regelmatig de koppen schoon te maken, blijven de groeven van de clubs schoon voor maximale controle tijdens de slag. Zorg dat je clubs op een droge plaats staan, zodat de stalen shafts niet gaan roesten. Dan heb je langer plezier van je clubs.

Grips vervangen

Twijfel je over de kwaliteit van je grips. Kom langs voor een gratis check. We checken direct de juiste dikte van de grips voor je. De dikte van de grip heeft invloed op de hoeveelheid hand-actie tijdens je swing. Wil je een grip eerst testen, bij GolfLinked is dat ook altijd mogelijk. Wil je je grips vervangen? “Vandaag de set brengen is morgen weer ophalen bij ons”.

foto 135

Shafts vervangen

Heb je de shaft van je club gebroken? We gaan samen met onze leveranciers proberen de identieke shaft weer in je club te krijgen. Lukt dat niet dan gaan we voor de shaft die het beste past bij de rest van de set. Voor elke andere schade van je club kun je bij ons terecht en wij lossen het probleem voor je op.

De top merken waar wij mee werken

Zijn je golfclubs aan reparatie of vervanging toe?

Maak geheel vrijblijvend een afspraak en kom langs om de mogelijkheden te bekijken in onze golfwinkel!

Heeft u vragen over clubreparaties?