Over Ons

Over Ons

Bij GolfLinked lest en traint u onder begeleiding van top PGA Golfprofessionals. Deze professionals kunnen jouw golfspel naar een nieuw level brengen.

Nog meer van Golf genieten

GolfLinked is een uniek en gespecialiseerd Indoor Golf centrum in WIjchen. GolfLinked bestaat uit 3 afdelingen, Golfinstructie, Golfwinkel en een businessclub. Hiermee hebben we een bijzondere en unieke plek in de regio. Bij ons kunt u 12 maanden per jaar indoor en outdoor onder de beste omstandigheden golfinstructie op het hoogste niveau krijgen

GolfLinked faciliteiten

Geavanceerde trainingsfaciliteiten

In ons indoor trainingscentrum van 600m2 beschikken we over de nieuwste faciliteiten waarmee we u aan de hand van data betere kunnen laten golven.

GolfLinked Businessclub

Onze businessclub bestaat sinds de oprichting van GolfLinked en is in ruim 10 jaar tijd uitgegroeid tot een club van bijna 60 leden met leuke diverse bedrijven.

GolfLinked Golfwinkel

Bij GolfLinked vind je een breed assortiment aan golfmaterialen waaronder golfclubs, golfballen, golfschoenen, golftassen en golf trolleys en dit alles voor een concurrerende prijs.

Clubfitting

Onze kracht is om de juiste club met de juiste specificaties voor jou te vinden. Elk merk heeft wel een model die bij jouw spel aansluit. Je zult ervaren dat de juiste club zichzelf verkoopt.

Het GolfLinked Team

Bij GolfLinked lest en traint u onder begeleiding van PGA Golfprofessionals die uw golfspel naar een nieuw level brengen.

Danny van Sommeren

Eigenaar & PGA Golfprofessional

Gijs Overdijk

PGA Golfprofessional

Remco Remijnse

Shopmanager & Golfinstructeur

Openstaande vacatures

GolfLinked Indoor in Wijchen zoekt per 1 jan-feb. een commerciƫle medewerker(M/V) voor 24-32 uur. Wij zijn een uniek bedrijf in de Golfsport met een indoor Golf trainingshal van ruim 550m2, een Golfwinkel van 110m2 en een eigen Businessclub van ruim 60 bedrijven.

Functiebeschrijving:

Wij zoeken een enthousiaste, gedreven passionele golfer/golfster die onze klanten van goed advies kan voorzien bij de aanschaf van golfmaterialen. De belangrijkste taak hierin is het fitten van maatwerk golfclubs, het verkopen van golftassen, karren en accessoires en het adviseren van gepaste golfschoenen.

Werkzaamheden:

  • Aanmeten van golfclubs
  • Verkopen van golfmaterialen
  • Schoonhouden van de golfshop
  • Inboeken van golflessen
  • Ontvangen van de gasten

Functie eisen:

  • Communicatief vaardige verkoper
  • Zelf golfen is een pre
  • Wij zoeken een persoon die flexibel is en ook in weekenden kan werken
  • Representatief en verzorgd
  • Flexibel, assertief en meedenkend met het team

Wij zoeken een persoon die de komende jaren samen met ons het bedrijf verder gaat uitbouwen. Wij maken gebruik van de Golfbranche-CAO in de arbeidsvoorwaarden. Je kunt je bij ons verder ontwikkelen in het bedrijf.

Heb je zin om ons team te komen versterken, dan kun je contact met mij opnemen op tel nr.: 06-44606390 voor meer informatie of stuur je CV met jouw motivatie voor deze baan naar danny@golflinked.nl