Over Ons

Over Ons

Bij GolfLinked lest en traint u onder begeleiding van top PGA Golfprofessionals. Deze professionals kunnen jouw golfspel naar een nieuw level brengen.

Nog meer van Golf genieten

GolfLinked is een uniek en gespecialiseerd Indoor Golf centrum in WIjchen. GolfLinked bestaat uit 3 afdelingen, Golfinstructie, Golfwinkel en een businessclub. Hiermee hebben we een bijzondere en unieke plek in de regio. Bij ons kunt u 12 maanden per jaar indoor en outdoor onder de beste omstandigheden golfinstructie op het hoogste niveau krijgen

GolfLinked faciliteiten

Geavanceerde trainingsfaciliteiten

In ons indoor trainingscentrum van 600m2 beschikken we over de nieuwste faciliteiten waarmee we u aan de hand van data betere kunnen laten golven.

GolfLinked Businessclub

Onze businessclub bestaat sinds de oprichting van GolfLinked en is in ruim 10 jaar tijd uitgegroeid tot een club van bijna 60 leden met leuke diverse bedrijven.

GolfLinked Golfwinkel

Bij GolfLinked vind je een breed assortiment aan golfmaterialen waaronder golfclubs, golfballen, golfschoenen, golftassen en golf trolleys en dit alles voor een concurrerende prijs.

Clubfitting

Onze kracht is om de juiste club met de juiste specificaties voor jou te vinden. Elk merk heeft wel een model die bij jouw spel aansluit. Je zult ervaren dat de juiste club zichzelf verkoopt.

Het GolfLinked Team

Bij GolfLinked lest en traint u onder begeleiding van PGA Golfprofessionals die uw golfspel naar een nieuw level brengen.

Danny van Sommeren

Eigenaar & PGA Golfprofessional

Gijs Overdijk

PGA Golfprofessional

Remco Remijnse

Shopmanager & Golfinstructeur

Openstaande vacatures

Er zijn op dit moment geen openstaande vacatures