Jeugdlessen

Winter Jeugdlessen

Jong geleerd is oud gedaan. Met behulp van de Trackman, waar we ook diverse spelletjes en banen op kunnen spelen, Sam-Puttlab en het video- analyse kunnen we het spel en het plezier van uw kind verbeteren.

Jeugdlessen bij GolfLinked

Bij GolfLinked bieden we ook golflessen aan voor de jongere jeugd. Onder leiding van PGA Professional in opleiding, Gijs Overdijk, bieden wij een leuk, gezellig en leerzaam indoor winterpakket aan. Met behulp van de Trackman, waar we ook diverse spelletjes en banen op kunnen spelen, Sam-Puttlab en het video- analyse kunnen we het spel en het plezier van onze jeugd verbeteren.

10 x 1 uur groepslessen

De groeplessen worden gegeven om de zaterdag.

8-12 jaar

in groepen van maximaal 6 kinderen.

Gecertificeerde instructeurs

Al onze instructeurs zijn allemaal gecertificeerde PGA golfprofessionals met veel ervaring in het vak.

Winter Jeugdlessen Pakket
4 kinderen in de les
149,- per kind
Winter Jeugdlessen Pakket
3 kinderen in de les
€179,- per kind

Wij werken met de volgende systemen

Jeugdtrainer Gijs Overdijk

Ik ben Gijs Overdijk, 22 jaar oud en ik kom uit Overasselt. Ik golf al sinds mijn twaalfde erg fanatiek, 4 tot 5 keer per week golfen is normaal. Mede door het vele oefenen ben ik in het verleden met mijn team van de Rosendaelsche landskampioen van Nederland geworden bij de heren. In 2019 ben ik begonnen met de PGA C opleiding tot golfprofessional, die ik begin 2020 heb afgerond. Tijdens dit gedeelte van de opleiding lag de focus vooral op beginnende golfers, clinics en jeugd. In mei 2020 ben ik begonnen met de B-Opleiding tot Golfprofessional. Een opleiding van 2 jaar om gediplomeerd als Golfprofessional te mogen gaan lesgeven. Vanaf het moment dat ik aan dit deel van de opleiding begonnen ben geef ik les bij Golfles, waarbij ik mij vooral toeleg op de startende golfer en de jeugdlessen. Sinds een aantal jaar werk ik bij GolfLinked, iets wat ik heel leuk vind en goed bij mij past. Mijn doel is om mensen naar huis te sturen met het gevoel dat ze ook echt iets hebben geleerd. Niet alleen bij het lesgeven, maar ook bij de fittingen.

Gijs Overdijk

PGA Golfprofessional
Heb je een vraag over onze lessen? Neem gerust contact met ons op