Golfreizen

Golfreizen

Wil jij ook graag een mooie zon-bestemming combineren met golfen op de beste golfbanen van Europa? Bij ons ben je aan het juiste adres, met ruim 30 jaar golf- en reiservaring kan GolfLinked je de prachtigste locaties in Europa laten zien en een geweldige reis voor je samenstellen.

30 jaar ervaring

Al jaren gaat PGA Professional Danny van Sommeren met diverse groepen op reis naar de mooiste bestemmingen in binnen- en buitenland. Dus wil je graag mee op een georganiseerde reis vanuit GolfLinked of wil je graag zelf een golfreis samenstellen? Of het nu een weekendje weg is of een heerlijke week golfen in het buitenland, GolfLinked regelt en organiseert het allemaal voor jou of misschien voor je vriendengroep. In onderstaand overzicht vindt je alle aankomende reizen die onder begeleiding van Danny van Sommeren gaan plaatsvinden.

Maatwerk

Instructie

PGA-Holland Golfprofessional Danny van Sommeren kan je tijdens de reis voorzien van de beste instructie door de baan en op de oefenfaciliteiten.

Toernooi

Speel je op je golfreis liever een leuk toernooi? Wij regelen het voor je. Alle pakketten en maatwerk zijn naar jouw wensen aan te passen.

Fairway Golftravel

Om jullie op de beste manier hierin te kunnen bedienen werken we al jaren samen met onze partner Golf Touroperator Fairway Golftravel uit Castricum. Deze organisatie is SGR gecertificeerd en verzorgen daarmee al jaren al onze reizen op de best mogelijk manier. Paul en Christa Koning zijn eigenaar van dit mooie bedrijf en helpen je met hun medewerkers ook graag met alle vragen over Golfreizen.

Stetweg 43-D,
1901 JD Castricum
0251 674 430

Wij stellen jouw golfreis graag samen

Wanneer wij zelf een reis organiseren dan zal deze op onze site gepresenteerd worden. Voorbeelden van reizen die wij organiseren: - GVB Golfreis, haal je GVB in een week. - Een instructieweek golfen op verschillende banen. - Speelweek met baanistructie op 5 verschillende banen.

Heb je een vraag over onze golfreizen? Neem gerust contact met ons op.