Golfreizen

Ga je gezellig mee met ons op golfreis?

Golfreizen

Je houdt van reizen. Je wilt graag vakantie combineren met golfen. Met ruim 30 jaar golf reiservaring kan GolfLinked je de prachtigste locaties in Europa laten zien en een geweldige reis voor je samenstellen. Of het nu een weekendje weg is of een heerlijke week golfen in het buitenland, GolfLinked , regelt en organiseert het allemaal voor jou of misschien voor je vriendengroep. PGA-Holland Golfprofessional Danny van Sommeren kan je tijdens de reis voorzien van de beste instructie door de baan en op de oefenfaciliteiten. Wil je geen instructie, maar een leuk toernooi kan dat natuurlijk ook. Alle pakketten zijn maatwerk en aan te passen aan de wensen van onze klanten.

Om jullie zo professioneel mogelijk te kunnen bedienen werken we al jaren samen met onze GolfTouroperator Fairway Golftravel uit Castricum die de boekingen voor ons verzorgen. Deze organisatie is SGR gecertificeerd. Paul en Christa Koning zijn eigenaar van dit mooie bedrijf en helpen je met hun medewerkers ook graag met alle vragen over Golfen Reizen.

Unknown.jpeg
Stetweg 43-D,
1901 JD Castricum
0251 674 430

Je hebt zin in een golfreis, wij stellen voor je samen:

  • GVB Golfreis, haal je GVB in een week.
  • Een instructieweek golfen op verschillende banen.
  • Speelweek met baanistructie op 5 verschillende banen.
  • Een bijzondere beleving.

Al onze reizen worden op deze site gepresenteerd. Wil je graag mee, dan horen we dat graag van je. Mocht je vragen hebben over onze reizen mail of bel ons gerust op 06-44606390.

  • Golfreizen

Wanneer komt u langs?

Wij zien u graag een keer verschijnen bij onze Indoor golfhal. Sla een balletje, laat u clubs aanmeten of kijk eens rond tussen ons ruime assortiment aan golfartikelen.