Indoor golfles

Altijd onder optimale omstandigheden trainen en lessen in onze indoor golfhal in Wijchen

Golfles: Indoor golfles

Waarom Indoor Golfen?

Wij geven nu bijna 10 jaar indoor golfinstructie en kunnen je vertellen dat het rendement van de indoor golflessen enorm groot is. Wij trainen 12 maanden onder ideale omstandigheden met de meest innovatieve apparatuur. Al onze lessen worden ondersteund met Trackman, Sam Putlab en GASP( Swing Analyse System for Professionals). De kracht van indoor Golf-instructie volgen is dat wij m.b.v. video iedere golfles visueel maken. Daarnaast zorgen de Trackmans (radars) ervoor dat de beelden ondersteunt worden met de data die na de slag getoond worden. Inzichtelijker kan het niet worden. Wij ervaren dat onze leerlingen op deze wijze nog beter begrijpen wat ze aan het doen zijn, met als doel om beter te worden. Meten is weten. Kom het zelf eens ervaren.

Hieronder zie je een filmpje van de feedback die je van Trackman indoor kunt verwachten. Duidelijk, visueel en ondersteund met cijfers.

Verder hebben we twee kunstgras puttinggreens waar je perfect aan je putten en chippen kunt werken. Geen hobbels of schimmel in de green. Ideale trainingsomstandigheden om je kort spel te verbeteren.

  • Indoor golfles

Wanneer komt u langs?

Wij zien u graag een keer verschijnen bij onze Indoor golfhal. Sla een balletje, laat u clubs aanmeten of kijk eens rond tussen ons ruime assortiment aan golfartikelen.