De PGA golfprofessionals

Met meer dan 30 jaar lesgeef ervaring in de golfsport kunnen we jouw golfspel optimaal verbeteren

Golfles: De PGA golfprofessionals

De PGA golfprofessionals van GolfLinked

Bij GolfLinked lest en traint u onder begeleiding van top PGA Golfprofessionals. Deze professionals kunnen jouw golfspel naar een nieuw level brengen. Maak kennis met het team van golfprofessionals van GolfLinked:

Danny van Sommeren

Dannyvansommeren.png
Eigenaar & PGA Golfprofessional

Welkom op de Website van GolfLinked. Als eigenaar van dit leuke bedrijf ben ik graag de gastheer voor alle golfers die bij ons over de vloer komen.

Ik heb mijn PGA-B opleiding in 1993 afgerond en heb veel lesgeefervaring mogen opdoen in het verleden bij BurgGolf Wijchen, op Golfbaan Muhlenhof in Kalkar Duitsland en op Golfbaan Het Rijk van Nijmegen.

Tijdens mijn werkzaamheden als Golfprofessional heb ik in de avonduren mijn HBO Hogere Bedrijfskunde afgerond. Een goede basis om daarmee mijn eigen bedrijf te starten.

Mijn uitdaging als Golfprofessional is om bij je de juiste snaar te raken en gezamenlijk het golfspel naar een hoger level te tillen. Mijn werkwijze is erg visueel ingesteld en wordt ondersteund door de juiste cijfers van Trackman. Of je nu beginner of topamateur bent, ik help iedereen graag met het verbeteren van het spel.

Ik ben aanwezig voor lessen op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en om de week op de zaterdagen. Dinsdag en woensdag tot 22.00 uur.

Iedere golfer is anders, iedereen leert anders, de methode bestaat niet. Voor mij de sport om samen met je de ideale weg te vinden naar een beter spel met een bijpassend programma.

Mocht je vragen hierover hebben, dan kun je mij altijd aanspreken.

Klik hier om een les te boeken bij mij als Golfprofessional.

Jules Kappen

Juul Kappen.png
PGA Golfprofessional

Ik ben nu ongeveer 20 jaar werkzaam als Golfprofessional. Naast het lesgeven, speel ik toernooien in het Nederlands profcircuit waar ik al jaren in de top 25 meespeel. Voordat ik aan de opleiding tot Golfprofessional begon, heb ik gestudeerd aan de Sportacademie en het CIOS alwaar ik opgeleid ben tot Tennistrainer, Basketbaltrainer en windsurf- en golfinstructeur. Ik heb achtereenvolgens lesgegeven op Golfbaan Welschap, Golfclub de Stippelberg, Golf en Businessclub “de Scherpenbergh” en op Golfbaan “Oijense Zij”. Mijn lesdagen bij GolfLinked zijn donderdag van 9 tot 22 uur en op zondag van 9 tot 16 uur.

Klik hier om een les te boeken bij mij als Golfprofessional.

Gijs Overdijk

Gijsoverdijk.png
PGA Golfprofessional in opleiding

Ik ben Gijs Overdijk, 20 jaar oud en ik kom uit Overasselt. Ik golf al sinds mijn twaalfde erg fanatiek. 4 tot 5 keer per week golfen is normaal. Mede door het vele oefenen ben ik vorig jaar met mijn team van de Rosendaelsche landskampioen van Nederland geworden bij de heren. In 2019 ben ik begonnen met de PGA C opleiding tot golfprofessional die ik begin 2020 heb afgerond. Tijdens dit gedeelte van de opleiding lag de focus vooral op beginnende golfers, Clinics en de jeugd. Komende maand ga ik beginnen met de B-Opleiding tot
Golfprofessional. Een opleiding van 2 jaar om gediplomeerd als Golfprofessional te mogen gaan lesgeven. Sinds een aantal jaar werk ik bij GolfLinked, iets wat ik heel leuk vind en goed bij mij past. Mijn doel is om mensen naar huis te sturen met het gevoel dat ze ook echt iets hebben geleerd. Niet alleen bij het lesgeven, maar ook bij de fittingen.

Ik ben bij GolfLinked te vinden op dinsdag en donderdag.

  • De PGA golfprofessionals

Wanneer komt u langs?

Wij zien u graag een keer verschijnen bij onze Indoor golfhal. Sla een balletje, laat u clubs aanmeten of kijk eens rond tussen ons ruime assortiment aan golfartikelen.