Golflessen indoor en outdoor

Door te meten met hoog waardige golf analyse systemen en ervaren golf professionals wordt de golfer van goed advies voorzien

Golfles

Golflessen op maat

Iedereen kan leren golfen of zijn spel verbeteren. Zolang je het goed aanpakt. GolfLinked gaat bij het les geven uit van maatwerk en van jouw persoonlijke mogelijkheden en wensen. Dat is de basis. Maar nog belangrijker vinden wij jouw doel. Op basis van wat jij wil bereiken geven wij advies.

Kom gerust langs zodat wij met je kunnen kijken wat voor jou het meeste rendement biedt.
De omstandigheden bij GolfLinked zijn perfect. We hebben een prachtige hal met veel oefenfaciliteiten. Wij beschikken over de modernste hulpmiddelen zoals de Trackman, Sam Puttlab, Sportscoach simulatoren en een video/ swing analyse systeem. Daarnaast geven wij bij mooi weer ook buiten les.

Verbeter uw golfspel indoor bij Golflinked in Wijchen

 • Waarom Golflessen bij GolfLinked?

  Bij GolfLinked lest u onder optimale omstandigheden en wordt er getraind met de meest moderne golfanalyse systemen zoals een Trackman simulator. GolfLinked heeft ervaren PGA-Holland gekwalificeerde golfprofessionals, die uw golfspel goed kunnen verbeteren.

 • Hoe zien de Golflessen bij GolfLinked eruit?

  Bij GolfLinked werken we niet met vaste lesprogramma’s maar passen wij het programma aan aan uw wensen. Bij ons lest u individueel of in groepsverband. Deze groepen kunt u zelf samenstellen of wij gaan voor u op zoek naar een geschikte groep. Iedere les wordt ondersteund met een video-analyse.

 • Wat is het aanbod aan Golflessen bij GolfLinked?

  GolfLinked heeft een ruim aanbod aan golflessen zoals: Privélessen, groepslessen, inlooptrainingen, baanlessen. In de winterperiode van 1 november tot 31 maart lessen wij voornamelijk binnen in de indoor golfhal van GolfLinked. In de periode van 1 april tot 31 oktober geven wij zowel indoor als outdoor les. Onze outdoor lessen en trainingen worden gegeven op de Pitch en Puttbaan in Molenhoek.

 • Van welke golf analyse systemen maakt GolfLinked gebruik?

  GolfLinked maakt gebruik van de meest moderne analyse systemen zoals een Trackman Simulator, Sam Puttlab en video swing analyse systeem GASP.

 • Hoe kunt u een afspraak maken voor een golfles?

  Als klant kunt u afspraken maken via ons online les boekingssysteem. Dit kan door op de groene button rechtsboven op de pagina te klikken. Bent u nieuw als klant of heeft u geen inloggegevens neem dan even contact op met ons. Dit kan per mail info@golflinked.nl of telefonische 024- 7370434.

Onze analysesystemen

 • Trackman Golf
 • Sam Puttlab
 • Sports coach golfsimulator

Trackman Golf

De Trackman is een radar apparaat dat van het begin tot het einde de balvlucht van uw slag meet en op een computerscherm weergeeft. Het apparaat meet precies de soort balvlucht, de hoogte, de afwijking ten op zichtte van het doel, de swingrichting, club richting, swing snelheid, de bal snelheid en de exacte afstand. Trackman gebruikt software waardoor deze informatie grafisch wordt weergegeven en u samen met uw Pro een beter beeld krijgt van uw slagen.

Tijdens uw lessen, trainingen en tijdens het spelen van 18 holes op de mooiste banen in de wereld krijgt u de nauwkeurige feedback van de waardes. Trackman meet 31 waardes tijdens je slag. U kunt zelf selecteren welke waardes u graag teruggekoppeld wilt zien. Hoe gaaf is dit! We laten u in het kort even zien wat de mogelijkheden o.a. zijn. Voor de meeste uitgebreide informatie kunt u natuurlijk kijken op trackmangolf.com.

Trackman Golf

Sam Puttlab

SAM Putt Lab is ‘s-werelds meest accurate en meest complete putt analyse systeem. De SAM Puttlab is een analyse en trainings systeem gebaseerd op zeer nauwkeurige ultrasound metingen. Het analyseert de 28 belangrijkste parameters van de puttingstroke en presenteert de resultaten in makkelijk te lezen grafische rapporten.

Ontdek de mogelijkheden en verbeterpunten van je putting stroke voor efficiente training. U krijgt direct feedback over uw putting stroke tot in de kleinste detail die met het blote oog niet door de golfprofessional te zien zijn.

Verbeter uw techniek en verlaag uw score!

Sam Puttlab

Sports coach golfsimulator

De Sports coach golfsimulator is een zeer geavanceerde simulator en geeft in een oogopslag de meest relevante informatie over de swing. De highspeed camera zorgt daarvoor. Wat is vertreksnelheid van de bal en welke snelheid heeft de club op het moment van raken? Hoe ver vliegt de bal en hoeveel rol kunnen we verwachten? Kom je recht door de bal of heb je een afwijking? Deze informatie krijg je niet op een normale driving range en is heel veel waard voor elke serieuze golfer. Daarnaast kun je een groot scala aan golfbanen spelen. Je kunt in competitieverband een longest of een nearest to the pin spelen etc. Teveel om op te noemen.

Sports coach golfsimulator
 • Golfles

Wanneer komt u langs?

Wij zien u graag een keer verschijnen bij onze Indoor golfhal. Sla een balletje, laat u clubs aanmeten of kijk eens rond tussen ons ruime assortiment aan golfartikelen.