Reparaties

Laat je golfclubs gratis checken bij onze professionals

Clubfitting: Reparaties

Een goed setje clubs vraagt om goed onderhoud. Door zelf regelmatig de koppen schoon te maken, blijven de groeven van de clubs schoon voor maximale controle tijdens de slag. Zorg dat je clubs op een droge plaats staan, zodat de stalen shafts niet gaan roesten. Dan heb je langer plezier van je clubs. De slijtage van je clubs zit hoofdzakelijk in de grips. Als je veel speelt, merk je dat de grips na verloop van tijd glad gaan worden. Glad worden betekent dat je harder moet gaan knijpen in je grips om controle te houden tijdens je slag. Meer spanning
in de handen betekent minder snelheid tijdens je swing.

Twijfel je over de kwaliteit van je grips. Kom langs voor een gratis check. We checken direct de juiste dikte van de grips voor je. De dikte van de grip heeft invloed op de hoeveelheid handactie tijdens je swing. Wil je een grip eerst testen, bij GolfLinked is dat altijd mogelijk. “Vandaag de set brengen is morgen weer ophalen bij ons”.

Heb je de shaft van je club gebroken? We gaan samen met onze leveranciers proberen de identieke shaft weer in je club te krijgen. Lukt dat niet dan gaan we voor de shaft die het beste past bij de rest van de set. Voor elke andere schade van je club kun je bij ons terecht en wij lossen het probleem voor je op.

  • Reparaties

Wanneer komt u langs?

Wij zien u graag een keer verschijnen bij onze Indoor golfhal. Sla een balletje, laat u clubs aanmeten of kijk eens rond tussen ons ruime assortiment aan golfartikelen.