Businessclub

Zakelijk contacten leggen tijdens een van je favoriete bezigheden: golfen.

Business club

GolfLinked in Business

Het is voor jou als drukke ondernemer niet altijd even rendabel om lid te zijn van een golfclub. Te weinig tijd om te spelen. Bij GolfLinked maak je van de nood een deugd! De keren dat je speelt kom je ook nog eens in contact met gelijkgestemden. Ondernemers net als u. GolfLinked biedt je deze geweldige mogelijkheid. En ook nog op een unieke locatie in Wijchen. Een fantastische indoor golfhal.

In de businessclub van GolfLinked zitten tal van ondernemers. Iedere ondernemer golft. Wij bieden deze zakelijke golfers allereerst het platform om met elkaar in contact komen. Daarvoor heeft GolfLinked een interessant jaarprogramma. Maar wij hebben ook alle faciliteiten en programma’s om jou zakelijke relaties op golfterrein prima te onderhouden.

We helpen onze leden hun golfspel te verbeteren. Maar echt interessant is het platform om met elkaar in contact komen. Er is een interessant jaarprogramma. Soms in onze fantastisch indoor golfhal te Wijchen. Maar we organiseren ook een viertal wedstijden op verschillende banen. Daarnaast biedt GolfLinked diverse arrangementen en organiseren we bijeenkomsten om het netwerken te bevorderen. Dus je hebt alle faciliteiten en programma’s tot je beschikking over om met zakelijke relaties in contact te komen.

  • Business club

Lid worden?

Schrijf u direct in om te genieten van de vele voordelen van een GolfLinked Business club lidmaatschap. Heeft u hier nog vragen over? Neem dan contact met ons op.